Нашата първа нощ,
дето ще дойде,
есенна трябва да е
и дъждовна -
като мен.
Да е
покорна и покоряваща,
плаха и категорична,
копнежна -
като мен.
Нашата нощ-
мека, като поляна след дъжд...
Нашата първа нощ,
дето ще дойде,
луда и силна трябва да е -
като теб.
Да е
ограбваща, даваща,
затрогващо нежна,
звездна -
като теб.
Какво си измислям...
Исках просто да те докосна.
© Маргарита Василева All rights reserved.