Ще ти подам
ръката си гореща...
Ще бродим дълго
двамата в нощта...
И тръпнещите пръсти
ще се срещат...
А устните
ще парят от страстта...
Тя бурно ще извира
и ще топли
телата ни –
преплетени в нега...
А тръгне ли нощта със скрити вопли,
ще я изпратим
с мъничко тъга...
© Георги Ванчев All rights reserved.