Чувството на любов, на самота и мъка
на празнота, тъга и болка
и всички онези сълзи,
които несъзнателно ми причини.
Знам, че не искаше така да става,
но понякога така се получава,
да се разделим и тъжим от свой грешки
и да се обичаме човешки.
Вината беше в двама ни, разбрах,
но все пак късно го осъзнах
и исках аз да върна чувството красиво,
за да не остане сърцето отново сиво.
© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.