Залостени врати отварям!
Изгубени души помазвам!
Затворени очи целувам!
С грешните души лудувам!
Вещици обречени сънувам!
С обезумял бедуин танцувам!
Под дъгата със делфини плувам!
На босия цървулите си подарявам!
На гладно куче залъче подавам!
На угаснала жарава огън давам!
Безумеца в очите гледам!
На сирак монетка подарявам!
Тикам чужди бебета в количка!
Само чужди нокти аз не режа!
Вече няма да съм Охо-Бохо... таралежа!
Приключвам с римите до тука!
Водката ми свърши...
Пожелавам ви, приятели
... Наслука.
© Христо Манчев All rights reserved.