Безсънни нощи.
Пълнолуние.
Небе - безмълвно.
Пустота.
Душата - гола.
Празнодумие.
Крещяща болка.
Самота.
Врата без изход.
Нямо бродене
от пусто в празно -
до безкрай.
Издирван смисъл.
Преоформяне.
Потайна капка
от сълза.
Море безводно.
Стрък - фантазия.
Уханно цвете -
на екран.
Любов на книга.
И отдаване
на сън - наслада...
Тишина.
© Калина Томова All rights reserved.
страхотно написано!