Насълзена страст.
На прощаване.
Догаря цигара.
Във мрака.
Гаснат искри.
Една по една.
Притворени клепки.
Бистра сълза...
Чертае.
Мокри пътеки.
В душата.
Мъжки момент.
Преглътнат копнеж.
Стон.
На жена.
Адски летеж.
Капчици. Нежност.
Утаяват се.
Сякаш са сол.
На дъното.
На сърцето.
Милостива зора...
Бриз. С аромат на кафе.
Целувка.
Сплетени пръсти.
Изтръпват ръцете.
Хлопва. Сама.
Една човешка врата.
(Не бих признала.
Никога.
Дори и пред себе си.
Още по-малко на глас...
... искам още веднъж
да погледна в очите
насълзената страст...)
Жени Иванова
© Jasmin All rights reserved.