Бърканица с буламач ,
туй е нашият илач...!
Всеки бърканица пие!
Душата своя да измие.
А със буламача той...,
да заякне кат герой!
Бърканица с буламач,
туй е нашият илач.
Той лекува ни от всичко...
Чак лекува и мерак!?
И забравяш че това е,
просто бърканица с буламач.
Българи сме зная аз!
И си правим буламач.
Той е гозбата голяма...
Той е нашата храна.
И не го държиме в тайна.
Казваме го на света.
Бърканица с буламач ,
туй е нашият илач.
© Ангел All rights reserved.
Сани ,Исмайл !!!