А утре пак ще бъдем двама
и някаква тъга голяма
ще пиеме в кристална чаша...
И любовта - случайност наша,
ще плиснем с парещата течност
и със остатъци от честност
ще кажем просто, че сме стари
за свят без алкохолни пари.
И ще пропием без стеснение
последното си истинско вълнение.
© Мартина Димова All rights reserved.