Научи ме да чакам времето
и да не гоня звездите.
Научи ме да съм в мир със себе си
и спокойно да изпращам дните.
Научи ме бавно да живея,
да не искам нищо и да не копнея.
Да разравям болката,
от нея да се пазя,
да не ме застига тя, от нея да изляза.
Научи ме да чакам времето
и да не гоня звездите.
Научи ме с теб да съм във вечното,
без да докарам злините.
© Силвия All rights reserved.