От първия миг те обичам,
за теб мечтая през нощта.
Често се отричам,
не искам да приема, че съм влюбена.
Всеки миг за теб копнея,
не знам дали така е и със теб.
Като жарава по теб тлея,
откакто се влюбих - настъпи промяна във мен.
Нощем с мисълта за теб заспивам,
на устните ми е твоето име.
Искам вкуса ти да опитам...
Как да съм щастлива, научи ме...
© Пролетното момиче All rights reserved.