Dec 26, 2019, 8:14 AM

Научи ме 

  Poetry » Love
602 0 0

Научи ме да обичам,
да стоя до края.
Ръката ти да стискам,
да не я пускам, дори след край.

 

Научи ме да обичам
и теб ,и себе си дори,
научи ме как да тичам
под дъжда доволна ,след сълзи.

 

Научи ме да обичам
и теб ,и себе си дори,
научи ме как дишам
след като до мен си ти .

© Еленка Гишина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??