Научù ме да обичам без сърце
и без любов да мога да живея,
да бъда като теб и аз добре
и всред разбитите сърца да оцелея.
Кажи ми как избелваш съвестта
и сладък сън от кой лихвар купуваш,
защото аз не мога да заспя
и хиляди вини във мен бушуват,
че не успях до край да се раздам
и клетка от сърцето си запазих,
че някъде е някой много сам,
а аз на ситите курбани правих.
© Ивон All rights reserved.