Разряза мечтите ми с нож от обиди
и се изсмя, когато в краката ти лазех,
събирах парчета и не ти давах да си отидеш...
Моля ти се, научИ ме да те мразя!
Отритна молбите ми и ме прокле
вечно обичта си за тебе да пазя,
тръгна в ръката си с мойто сърце...
Моля ти се, научИ ме да те мразя!
И цял живот чаках ти да се върнеш,
истинското ти лице да ми покажеш,
а ти много отдавна гръб бе ми обърнал...
Моля ти се, научИ ме да те мразя!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Днес аз успях да се предпазя
и света моментално стана различен!
Аз се научих да те мразя!
НаучИ ме пак да те обичам...
© Петето All rights reserved.