May 5, 2020, 11:01 PM

Научих 

  Poetry » Phylosophy, Civilian
631 0 1

Мина благ предвечен вихър

и събуди недокосната надежда,

из нощта разцъфнала и тиха

светлината взе да се оглежда!

 

Необят - от атоми, от вещи -

взе в премъдрост да ликува,

че и в немощите си човешки

в мир живота тържествува!

 

Често губим чистата надежда,

често се оказваме във плен,

затова научих да се вглеждам

в себе си и хората край мен!!!

 

~~~~~

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??