…навярно ослепяла съм съвсем
от светлината в моя бял прозорец –
не знае що е вечер, що е ден,
рисува в него майстор – чудотворец.
Той просто си играе често с мен,
в стъклата сутрин весело наднича,
и пожелава ми страхотен ден,
защото знае колко го обичам!...
19.10.2017 Ден на св. Лука и художниците
© Таня Чардакова All rights reserved.