Sep 24, 2007, 2:52 PM

Навярно 

  Poetry
601 0 0
Навярно

Далеч от спомените мисля,
ще те забравя ли, кажи?
Любов ли е? Ще бъде ли изтрита?
Не ме оставяй пак в лъжи!

Страхувам се! Сама съм!
А може би е за почивка време.
Няма да те спирам, тръгвай!
Усмивката ми друг ще вземе.

Навярно времето лекува!
Навярно истината друга е за мен.
Мечтите стават реалност!
Но не за мене в този ден.


© Ирен Кривошиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??