Навярно се родихме не навреме -
пак тлееше раздяла преди среща...
Загубих те преди да те намеря.
Опита се мигът да каже нещо,
вината се заплете помежду ни...
А може би не вярвахме горещо
във сбъдване и искрена взаимност.
Смъртта навреме няма да е грешка...
© Вилдан Сефер All rights reserved.