А Господ слезе тук. Но не спря.
И тръгна да те дири в сто посоки.
Небето беше в мрак и заваля.
Навярно си съвсем сама и мокра.
Небето беше в мрак. А ти
остави Бог една жена да търси.
Но този свят отдавна теб гнети
и болката съвсем, съвсем не свършва…
© Небесен Владетел All rights reserved.