Aug 21, 2024, 8:32 PM

Название 

  Poetry » Love
71 1 0

Името ти.

Ужасно е натрапчиво.

Виждам го и го чувам навсякъде.

На галено ти казвам "любов".

Цялото, пред никого не го изричам.

 

© Nina B. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??