Винаги била съм такава -
нежна, мила и добра.
Свикнала съм да внимавам
какво говоря и кога.
Всеки разчита на мене.
Иска да печеля неговите битки.
А моите кой ще спечели?
Замисля ли се някой за мене?
Писна ми все да съм тактична!
Писна ми все да съм добра.
Винаги да се дължа прилично!
Искам да се променя!
НЕ! Този път ще кажа “Стига”!
НЕ! Няма все да съм добра!
Сега чупя тази верига,
за да почувствам свобода!
Днес ще си отворя устата!
Дори да ви боли, няма да замълча!
Ще кажа всичко, дори да пропадна!
Нищо няма да ви спестя!
Колко пъти очите затварях?
Предавах себе си, за да не предам вас!
Пак за това себе си наранявах.
И макар ранена, силна бях аз?
Вярвах сляпо на лъжи.
Макар да знаех, че са такива.
Криех се, когато ме боли.
Пред другите трябваше да съм силна!
Не! Вече няма да се крия!
Не! Няма да съм добра!
Не! Себе си няма да убия...
НЕ! ЩЕ се променя!
© Сладурркатта All rights reserved.