Jul 11, 2008, 11:08 PM

Не 

  Poetry » Other
998 0 4
Една тайна не ме оставя нощем да заспя,
как мога да забравя и отново да полетя.
Леден полъх тялото ми отново обля.
Как тайната да скрия и никому не споделя.

Аз знам, сама спрях да те обичам вече,
чувствата ги няма, като теб са надалече.
Няма и трепет във душата, пустота,
няма я и любовта в сърцето, самота.

Бъди без мен, всичко добро ти пожелавам.
Да ме забравиш даже се съгласявам.
Утре нямам място в живота ти за мен.
Аз само преча на щастието ти всеки ден.

Оставям те, бъди щастлив,
нямаш място в света ми сив.
Един грях в живота имах,
това, че не те обичах.

© Ал All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??