потъвам
в изгледа
от небостъргач
и крещя
несвързаности
на света пред мен;
поглеждам
страха в очите:
забраних му
да докосва
сетивата мои,
да доближава
настръхналата ми кожа;
да разказва приказки
със съблазнителен шепот,
да повиква адреналина
в тази кървава битка;
забранявам
да издишваш
грешките си
във врата ми.
© Слънчоглед All rights reserved.