Не бих оставил любовта сама...
Макар и тялом аз да съм в тъма
в душата моя все ще свети тя.
Знам, бъдещето си ще посветя
на най- жадуваната си мечта.
Не бих оставил любовта сама...
Под небосвода и на таз земя
към нея непрестанно се стремя.
В душата моя все ще свети тя.
Да чувствам влюбената красота
надежда е и вяра сред студа.
Не бих оставил любовта сама...
Пред трудностите дух не ще сломя,
сърцето с обич ще уголемя.
В душата моя все ще свети тя.
И нека да гори, гори гръдта,
и в своята тъга сега пламтя.
Не бих оставил любовта сама...
В душата моя все ще свети тя.
© Асенчо Грудев All rights reserved.