Nov 18, 2008, 4:01 PM

Не бях! 

  Poetry
659 0 5
 

 Посветено

 

 

Не бях прощаваща. А ти такава ли ме искаше?

Не бях безгрешна. Но повече от мен и ти не беше...

Не бях безпътница. А ти такава ли ме мислеше?

Не беше лесно. Но повече от тебе - мен болеше...

 

Не бях измамница. Не станах и дори когато страдах...

Не бях от слабите. А ти защо поиска да ме счупиш?

Не бях от вторите. Не станах  утешителна награда...

Не бях от лесните. Които можеш да си купиш...

 

© Евкалипт All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??