Не бях ли за тебе капка вода?
Не бях ли за тебе лъч светлина?
Не бях ли за теб любовта,
че друга пред мене избра?
На всичко се престорих
и бях какво ли не,
а по друг път ти пое...
Мечтите ми разби
и остана само да вали...
© Джабула All rights reserved.