The work is not suitable for people under 18 years of age.
Алкохол във вените...
...дробът ми се мръщи...
...нещо бяло в мозъка...
...съществото ми се гърчи...
...спалнята разхвърляна
...бледи спомени за някакъв гумен спазъм...
... нощем мама чука на вратата
... вика, сине, чувам странни звуци..
... чука... носи ни бонбони... мисли, че снаха съм и довел.
...мисли ми доброто милата...
... няма как да кажа, че на сутринта поредната
...ще си е развяла гривата.
..пиша, и отново насила се напивам.
...чувствам се предаден..
... не бъдете като мен...
...не търсете Любовта...
...в този гумен спазъм...!
© Христо Манчев All rights reserved.