The work is not suitable for people under 18 years of age.
Благодаря ти за ц**увките.
И хилядите топли п**гръдки.
И за у**ивките, когато ме видеше.
И за "***** утро" сутрин.
За д**ерието и п**крепата,
Л***ВТА...
Сексът също беше приятен.
© Анонимен All rights reserved.