Не чакай утре! Не мисли за края!
Довчера пъпка, днес си дивна роза!
Дали се чувстваш в ада или в рая,
зависи от любовната ти доза!
Не чакай утре! Утре е сега!
Нощта да бъде наша анафаза!
Да изживеем на страстта мига,
преди да украсиш безлична ваза!
© Велизар All rights reserved.