Не чукай на отворена врата...
Безсмислено е - просто влез.
Навярно има толкова неща
безмълвно да си кажем днес...
Ще можем ли със теб мига да спрем -
с различни пътища пред нас?
За малко, ако влезеш в моя ден,
ще взема стрък от твойта страст...
© Вилдан Сефер All rights reserved.