Твоя ли съм? Ще ме имаш ли?
Или ще гледаш някъде в безкрая?
До днес от другите все взимал ли си?
И как да ми дадеш сега не знаеш?
Не давай. Аз не бих ти дала.
Един друг дай да се ограбваме,
докато събереш ме цялата,
докато не остане нищо за раздаване.
Докато не изпразним душите си,
докато спрем да усещаме,
докато стане късно да обичаме,
докато тръпка един към друг спрем да срещаме.
Не давай. Аз не чакам принцове благородни
и ако нещо ми дадеш,
ще влееш в ума ми амнезии отровни.
Но ако само взимаш, няма как да мисля за теб да ме спреш.
04.05.2009г.
гр. Аринага
© Събина Брайчева All rights reserved.