Jan 27, 2011, 11:52 AM

(Не)довиждане 

  Poetry » Other
497 0 1

  

(Не)довиждане 
     
Водолаз и астроном
водили неземен спор –
кой за мравешкия дом
има по-прецизен взор…
         
Тъй увлечени в дебата,
доказателства редили
и наблизо мравуняка,
без да видят… разрушили…

 

© Ваня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хареса ми! Типично по нашенски...
Random works
: ??:??