Затварям очи – вече съм с теб.
Прегръщаш ме.
Целуваш ме.
Нежно и страстно.
Прокарваш пръсти,
през моите руси коси.
Цялата настръхвам,
вече съм твоя.
Твоите устни познават,
всяка частица от моето тяло -
всяка бенка, всяко несъвършенство.
Превръщат го в съвършенство.
Отварям очи, теб те няма.
Все още съм настръхнала...
Не е нужно да ме докосваш,
За да усещам допира ти.
© Димитрина Русенова All rights reserved.