Mar 1, 2013, 7:07 PM

Не го обичаш! 

  Poetry
666 0 2

"Не го обичаш" - сама на себе си говоря,
сърцето друго шепне, Господи, какво да сторя?
"Не го обичаш" - пак повтарям в тишината,
но душата друго иска, не иска вече самотата!

Дали и той така в тъмното повтаря
"Не я обичаш" и да си повярва?
Дали и той в самота се врича
и сам на себе си говори, че не ме обича?

© Христина Юлианова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??