Не говори! Целувай ме! Люби ме!
Прегръщай ме със обич и със страст!
До болка ме целувай! Не щади ме!
Аз цялата сега съм в твойта власт!
Искам те! Безумно те желая!
С твоя огън ти ме изгори!
Като пепел да посрещна края
с наслада върху твоите гърди!
А после уморени и щастливи
ще се оставим с тебе на нощта.
И миговете, толкова красиви,
да бъдат с теб и мен до сутринта!
Не говори! Излишни са словата!
Люби ме страстно с огън и със жар!
Нека тази нощ горят сърцата
в най-сладкия, непотушим пожар!
© Георги Иванов All rights reserved.