Ще обърна света с допир.
Ще разруша всичко с поглед.
Ще бъда лоша, подла, със сърце от лед!
Ще те опустоша, ще те оставя без мен - свиреп и блед.
В друг живот ще бъда твоята съпруга нежна.
Ще бъда мила, истинска, небрежна.
Ще обичам само тебе и за твоята любов ще копнея.
Само и единствено за тебе ще живея.
И пак казвам, че в друг живот ще е това!
В този ще живееш в самота!
© Екатерина Георгиева All rights reserved.