Aug 6, 2009, 1:35 AM

Не идвай 

  Poetry » Love
619 0 2

Ти си тръгна тъй неочаквано

и уби всичките ми мечти,

сега, когато живея живота си,

не идвай никога повече ти.

Улесни сърцето да те забрави,

не бъди жесток, както преди!

Икам да се науча да те мразя,

моля те, върви си и не ме търси.

Когато се видим случайно,

не ме поглеждай с онези очи,

защото те още ме изгарят и боли,

отмини ме и си върви...

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • може и да желае друго, но знае какво ще е най - добре за нея - да го забрави... хареса ми много...
    поздрав, Кристин...
  • Но май тайничко се надяваш да се случи обратното...
Random works
: ??:??