НЕ ИДВАЙ…
Не идвай на моята планета!
Серьожка, не вьιхoди!
В Тунгус е паднала комета
и живота ни го повреди…
Не идвай в моята страна!
Альошка, осъзнай се!
Тук не пада никаква пара,
ще оцелеем ли – не знай се…
Не идвайте и на Черното море!
Не бдете и не се будете!
Стойте си там, където сте -
късметлии сте и се пазете…
© Лиляна Благоева Андреева All rights reserved.