Не искай, ще избягам
ръката си подай ми тихо,
премълчи дума или две,
знам, не ти помагам,
с това замръзнало сърце!
Не искай, ще избягам,
спри ме, скрий ме в двете си ръце.
Колкото и да повтарям,
думи като „остави ме“ или „не“,
под обвивката изгарям
за една целувка и доживотното „обичам те“.
© Радост Димитрова All rights reserved.