Jan 17, 2008, 2:46 PM

Не искам 

  Poetry » Love
724 1 0
Не ме оставяй аз да зная,
не искам аз да разбера
колко други си отвел във Рая,
колко други си излъгал в любовта.

Не желая да ги виждам,
нямам нужда аз от тях.
Единствено за тебе мисля,
че и мен рани ме като тях...

© Марина Братанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??