да отвориш стара рана,
навсякъде да те привиждам
и да искам да забравя.
Не искам в очите ти да гледам,
с радост, тъга и нежност изпълнени,
да искам да те последвам,
да виждам толкова много спомени.
Не искам за теб да мисля,
навсякъде с поглед да те търся,
стихове да ти пиша,
от теб да искам да се отърся.
Не искам следи да оставяш,
сърцето ми натам да тегли,
виждаш ме и вероятно забравяш,
хвърляме си само погледи бегли.
Не искам вече да те виждам,
да отвориш стара рана,
навсякъде да те привиждам
и да искам да забравя!
© Тина All rights reserved.