Не искам да пускам ръката ти!
В миг забравям за всички проблеми,
щом усетя по мен топлината ѝ,
лято стопля ме в зимното време.
Не, не искам да пускам ръката ти -
в нея аз съм красива звезда.
И придърпваш ме в твойте обятия
и разтапям се. После горя!
Не, не исках да пускам ръката ти!
Но така се получи, уви!
Позволи да се скътам в душата ти,
там поне ще сме двама - сами.
© Ивелина Тодорова All rights reserved.