Протегни ръцете си към мен,
от твоя свят дай ми ти.
Стопли студа в моя ден,
на рамото си притискай ме.
Подари ми светъл миг,
до теб да съм щастлива,
като любовен стих
ти ме пазиш жива.
Не искам много, знаеш,
само малко топлина.
В мен жената да познаваш,
за теб да бъда любовта.
© Лора Деянова All rights reserved.