Не изпускай мига
Говори с баба си, без в телефона си да ровиш,
послушай майка си, че тази рокля не ти отива,
дори баща си, който под мустак мърмори,
че за този тип си твърде умна и красива...
Не се карай, а се забавлявай с брат си,
давай гримовете си на по-малката си сестра,
прегръщай често майка си и баща си
и им прощавай бързо след кавга...
Не изпускай нито един миг близките си да разсмееш,
да им кажеш че ги обичаш и да ги прегърнеш...
Може сега да те ядосват, нараняват и изнервят,
но повярвай ми, ще мечтаеш този миг да върнеш...
27.09.2021
© Радослава Михайлова All rights reserved.