Помниш ли, обичам рози?
Рози във всички цветове...
Едно забравил си - без пози,
до гуша от тях ми дойде...
Наивна може би изглеждам,
а всъщност съм от род змия.
Минавам, леко те поглеждам,
единствен поглед, но горя...
Роза страстна съм самата аз,
Ева - гола, с ябълка в ръката.
Не чу и дума... нито моя глас.
Онази роза, тя ми бе душата...
(а)
03.03.2009г
© Анета Саманлиева All rights reserved.
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ!!!
ОБИЧАМ ТЕ И ТЕ ПРЕГРЪЩАМ!!!