Не ме целувай, страх...
Не ме целувай!
Не ме прегръщай
със съмнения-ръце...
Не ме ревнувай, страх...
Не ме ревнувай!
На риска дадох
своето сърце...
Не ме проклинай, страх...
Не ме проклинай!
При слабите по дух
ти остани...
Един стих ти дарявам
за последно...
По живо и по здраво
си иди...
© Веселка Стойнева All rights reserved.