Jan 8, 2013, 11:48 PM

Не ме е страх 

  Poetry » Other
717 0 3
Не ме е страх да се срещна със себе си,
да се слутам във сенките вчерашни,
да си бъда земя, и даже небе,
да се видя в скалите катереща.

Не ме е страх да погледна назад,
да съм жал за заминали рано,
да побелея на вечния кръговрат,
да ми останат всичките рани..

Не ме е страх да се стигна далече,
да съм дума наопаки казана,
да съм огнена, сладостна вечер,
да съм приказка детска разказана.

Не ме е страх да съм влюбена в някого,
да съм бърза, сама и тревога,
да съм луда жена и понякога 
да не вярвам, когато не мога.

Не ме е страх да остана със себе си,
да се приготвя и после да тръгна,
и отново когато намеря се,
пак тук, точно тук ще се върна.

© Алида All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??