Обичай ме
не ме жали
целувай ме
не ме щади
обиждай ме
не ме мисли
убий ме ако искаш
на кръст ме разпъни
на всичко аз готов съм
всичко бих понесъл знай
само гледай ме в очите
за да видя
от любовта ми искрена
..живота ми да вземеш..
дали ще ти се иска
© Христо Манчев All rights reserved.