Apr 6, 2007, 1:44 PM

Не ме съди!  

  Poetry
767 0 2
 

Не! Недей! Не съжалявай!

Не пълни красивите очи със сълзи!

Какво от туй, че заминавам?!

Ти знаеше, че съм за бързо...


Не! Недей! Не ме моли!

От мене милост няма да получиш!

Не ме затрогват твоите сълзи!

Стегни се! Дръж се мъжки!


И да не кажеш, че съм те подвела!

Сама ти казах: "Тука съм за малко!"

Написа си любовната новела...

Сега да страдаш ще е жалко!


Не! Недей! Не си го и помисляй!

До гуша ми дойде от тебе!

Като се влюбваш и не питаш,

недей да плачеш като бебе!


За сетен път от мъж ще страдаш.

И знай, сърце, за тебе ми е болно.

Но по-добре е днес да те накажа,

та утре да си птица волна.


Не ме съди! За теб го правя!

Не ме съди, че пак си тръгвам.

Не ме съди! Той пръв ще те остави!

Не ме съди! Душата ми е в кърви!

© Крис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??