Oct 31, 2006, 11:17 PM

Не ме заключвай... 

  Poetry
759 0 8
Не ме заключвай във сърцето си,
мен в спомени... не ме търси!
Да бъда искам във очите ти,
на завет там ме прислони.

Душата ти не ми принадлежи,
ръцете ти обичам да ме галят,
но някога душата ти ще отлети,
а дланите ти няма да ме топлят.

С годините, когато се превърнеш
в треперещ старец...белобрад,
ти мен с невиждащи очи ще виждаш,
и ще ме галиш  с поглед благ...

Зад четири стени не ме затваряй,
небе  съм аз, и вятърът е моята душа!
Когато той притихне, не забравяй,
бушува в мен... пусни ме да си ида
.
 

© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??