Не ми изпращай картички с цветя,
пак със готови фрази ме обичаш,
клавиатурата изписва с лекота
слова, които и под дуло не изричаш.
Дори и чувствата ти са шаблонни -
една от много поздравените съм днес,
благодаря, че и за мен си спомни,
дано изкарали сте хубаво нощес.
Не ми изпращай мигащи сърца,
че моето се чувства жалко,
аз теб не съм обичала така,
клишето е запазената твоя марка.
© Ивон All rights reserved.
тъжно- закачливо...